Mijn visie en missie

VISIE

Bouwen is meer als alleen stenen stapelen. Tijdens een bouw komen verschillende disciplines bij elkaar, die er samen voor moeten zorgen dat een bouwproject gerealiseerd kan worden. Bouwmanagement is de kunst om deze verschillende disciplines te laten samensmelten tot een goedlopend geheel, waardoor de werkzaamheden elkaar opvolgen en het project binnen het daarvoor vastgestelde budget en tijdspad voltooid kan worden.

Net zoals je voor metselwerk stenen, zand en cement nodig hebt om het tot een geheel te laten verbinden, ben ik als bouwmanager de verbindende factor die de verschillende bouwdisciplines met elkaar verbindt.

 

MISSIE

Zodra de plannen komen om te gaan verbouwen of nieuw te gaan bouwen komen ook de zorgen hoe e.e.a. aan te pakken. En juist die zorgen kan ik u uit handen nemen en omzetten in geruststelling, door u het vertrouwen te geven dat uw bouwplannen goed geregeld worden en uw wensen vertaald worden in werkelijkheid. Mijn grootste drijfveer daarbij is de wensen van de opdrachtgever om te zetten naar het door hun gewenste eindresultaat!

Als de opdrachtgever tevreden is met het resultaat ben ik zelf pas tevreden en mijn jarenlange ervaring in diverse disciplines van de bouw vormen het juiste fundament voor uw project!

Mijn werkwijze

In een vrijblijvend gesprek bespreek ik met u aan de hand van uw wensen de mogelijkheden die ik kan bieden om u te ontzorgen.
Aan de hand van een schetsontwerp van de architect of van mijzelf, stel ik eerst een budgettering vast, zodat u weet wat het plan ongeveer gaat kosten. 
Na vaststelling van het budget, wordt het schetsontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp en kan het ingediend worden bij de welstand ter goedkeuring.
Na goedkeuring door de welstand, kan het plan door de architect uitgewerkt worden tot een bouwvoorbereidingstekening en kan de vergunning aangevraagd worden en wordt het zogenaamde aanbestedingstraject in gang gezet.

 

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever wordt een aannemer gezocht die het gehele werk uitvoert en waarbij ik namens de opdrachtgever het toezicht houdt op de uit te voeren werkzaamheden en waar nodig bij stuur. Daarbij houdt ik nauwlettend de kosten in de gaten aan de hand van een budgetbewaking en controleer ik de ingediende meer- en minderwerken.

 

Mijn voorkeur heeft echter om de werkzaamheden uit te splitsen in ruwbouw-afbouw en installaties. Waarbij voor elke discipline minimaal 3 bedrijven gevraagd worden een offerte op te stellen voor hun discipline en na spiegeling van de offertes, samen met de opdrachtgever een keuze te maken in de juiste projectpartners voor hun project. Hierbij zal ik als projectmanager functioneren, zorgdragend voor de juiste afstemming tussen de bouwpartners. Mijn ervaring is dat dit het voordeligste is voor de opdrachtgever qua budget en kwaliteit.

Daarbij heeft de opdrachtgever uiteraard 1 aanspreekpunt…dat ben ik…Ben Scheepers.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking om uw project tot een mooi resultaat te brengen, waarbij mijn ervaring voor u het juiste fundament van uw project zal vormen!

 

 

SCHEEPERS BOUWMANAGEMENT

Bergstraat 40  |  6174 RS  SWEIKHUIZEN-BEEKDAELEN

M  06 2930 4449  |   ben@scheepers-bouwmanagement.nl

>> leveringsvoorwaarden scheepers-bouwmanagement

Ervaring vormt het juiste fundament

Of stuur mij een bericht via onderstaand formulier, ik zal spoedig reageren!